Novice

Kolektivni dopust

Obveščamo vas, da imamo od 05.08.2019 do 16.08.2019 v podjetju Aurenis d.o.o. kolektivni dopust.

več ...

Zaposlimo

V podjetju Aurenis d.o.o. iščemo sodelavce za delo v proizvodnji.

več ...

Obvestilo poslovnim partnerjem

Obveščamo vas, da smo se preselili na novo lokacijo in spremenili poslovni naslov. Naš nov naslov je Poljubinj 112, 5220 Tolmin.

več ...

Obvestilo javnosti - gradbeni odpadki

V našem zbirnem centru prevzemamo sledeče gradbene odpadke in odpadke iz rušenja objektov.

več ...

Obvestilo poslovnim partnerjem

Obveščamo Vas, da se je podjetje Srebrni loti Renato Škoberne s.p. preoblikovalo v drugo pravno organizacijsko obliko in sicer v družbo z omejeno odgovornostjo.

več ...

|

 

  Kontakt

   AURENIS d.o.o.
   Poljubinj 112
   SI-5220 Tolmin

   Tel.: 05 381 03 84
   Faks: 05 381 03 87
   E-mail: info(at)aurenis.si

Vseslovenska humanitarna akcija

»Halo, si za to?«

Dne 21. marca 2016 se je pričela vseslovenska akcija »Halo, si za to?«, ki bo trajala vse do 24. aprila 2016. Glavna pobudnika in partnerja pri projektu sta Zveza Rotary Klubov Slovenije - Rotary Distrikt 1912 in Zveza prijateljev mladine Slovenije, generalni pokrovitelj pa je podjetje Aurenis d.o.o. iz Tolmina.

Halo, si za to?

Cilj projekta je v osnovnih in srednjih šolah ter vrtcih v Sloveniji zbrati čimveč starih, neuporabnih ali nedelujočih mobilnih telefonov in jih reciklirati. S tem bo dosežen namen projekta - narediti nekaj dobrega za okolje in z zbranimi finančnimi sredstvi tudi za družbo v kateri živimo.

Otvoritev - Borut Pahor

Vsaka slovenska družina ima v povprečju 5 do 7 starih mobilnih telefonov. Ti telefoni v sebi skrivajo pomembne surovine, ki jih zelo težko pridobivamo. Podjetje Aurenis d.o.o. bo zbrane telefone odkupilo in jih s svojo tehnologijo predelalo ter pripravilo dragocene surovine za ponovno uporabo.

Izkupiček akcije bo namenjen organizaciji različnih programov in projektov Zveze prijateljev mladine ter Rotary klubov, namenjenih otrokom iz socialno šibkih družin.

Vseslovensko humanitaro akcijo je uradno otvoril sam predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, z zgledno gesto, saj je svoj stari mobilni telefon prvi oddal v reciklažo.

Humanitarna akcija

Humanitarni projekt je podprla tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport dr. Maja Makovec Brenčič.